Equip

Equip

Eric Herrera

Empresari i músic. Col·laborador habitual al Nació Digital. Ideòleg de Catalans Lliures.

Martí Jiménez

Impulsor de diversos projectes d'emprenedoria científica i transferència tecnològica. Ha realitzat estades de recerca a Catalunya, Alemanya i els Estats Units en els camp de la biologia molecular, les neurociències i la regulació genòmica i té experiència en el desenvolupament de negoci al sector biotecnològic. Ha exercit de Cap de Relacions Internacionals i Comunicació de Magma Recerca i actualment és Global Programs Lead a Scitech Diplohub. Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona i autodidacta en Economia.

Alexander Golovin

Cap de la Secció d'Estudis Polítics, Jurídics i Socials de l'Ateneu Barcelonès. Estudiant de Relacions Internacionals a Blanquerna-Universitat Ramon Llull. Col·labora a El Punt Avui TV, Radio Kanal Barcelona i Ràdio Estel.

Toni Florido

Consultor. Expert en Seguretat i Defensa i President de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel (ACAI). Ha estat emprenedor des de ben jove, fundant diverses empreses o gestionant empreses familiars. Va ser fundador de L'Actualitat de Terrassa, el primer diari en català a la ciutat des de la Guerra Civil. Coautor del llibre Política de Defensa i Estat Propi (Editorial Base).

Roger Medina

Economista per la Universitat Pompeu Fabra amb menció en Mètodes Quantitatius Avançats. Assistent de Recerca i Departament de Dades a FocusEconomics. Col·laborador a la Revista Endavant.

Xavier Quer

Estudiant de Dret i Global Governance a ESADE. Ha realitzat recerca en l'àmbit de la UE i col·labora amb associacions d'índole acadèmica. Assistent de Recerca al Departament d'Economia, Finances i Comptabilitat de la ESADE Law School.

Meritxell Camp

Estudiant de Business Administration a ESADE i Wharton School amb experiència en el món de la consultoria. Emprenedora i fundadora de Kill the Silent Killer, projecte d’ajuda al desenvolupament per combatre la hipertensió a Etiòpia. Expresidenta de Students For Liberty Barcelona. Col·laboradora a la Revista Mirall.

Roger Salvador

Llicenciat en Dret i Màster en Comerç i Finances Internacionals per la Universitat de Barcelona. Executive MBA per l'Escola d'Administració d'Empreses (EAE). Professionalment es dedica al sector financer.

Lorena Iglesies

Llicenciada en Filologia Catalana i Diploma d'Estudis Avançats en Literatura catalana moderna per la Universitat de Lleida. Experiència professional en l'àmbit de la banca personal i les assegurances, on treballa actualment. Experta en peritatges.

Lluis Viñas

Graduat i màster en Enginyeria aeronàutica per la Universitat Politècnica de Catalunya UPC. Actualment treballa com a consultor en aviació. Com a empordanès sempre ha estimat la llibertat del vent.

Pau Vila

Enginyer TIC per la URL i estudiant d'economia. Apassionat de la tecnologia i les seves implicacions ètiques, econòmiques i socials, ha estat vinculat al món de la consultoria tecnològica. Ara lidera la transformació digital d’una indústria familiar. La seva inquietud emprenedora el va portar a ser reconegut per una de les beques que otorga la californiana Apple.

Aleix Ràmia

Estudiant de Matemàtiques i Enginyeria informàtica a la UB i d’Economia a la UOC. Va fundar el 2015 el web de reserves d’esquí Skibeta. Treballa en una consultora en matèria de Smart Cities i planificació urbana. Participa activament en activitats de debat i oratòria com a Coordinador del Torneig de Debat Universitat de Barcelona. Fellow del Freedom Week Program dels think tanks britànics Adam Smith Institute i Institute for Economic Affairs.

Clara Prunés

Politòloga per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment estudia un Màster en Màrqueting Polític a l’Institut de Ciències Polítiques. Treballa en una consultoria en l’equip d’anàlisi polític. Especialitzada en comunicació política, i imatge.

Eloi Blanch

Tècnic de laboratori a la indústria química. Coautor del llibre De riesgos y placeres. Manual para entender las drogas.

Guillem València

Estudiant de Dret a la Universitat Pompeu Fabra. Treballa a una Startup del sector fintech com analista d’operacions i finançament i és responsable de Patrocinis a diversos projectes. Col·labora amb la Cambra de Comerç de Barcelona.

Albert Torelló

Albert Torelló. Graduat en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona. Està estudiant el màster en Genètica i Genòmica a la mateixa universitat. Ha realitzat recerca en el camp de la genòmica, la cromatina i la regulació de l’expressió gènica.

Jordi Oliver

Doctor en Ciències Ambientals i premi extraordinari de doctorat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Estudiant del Corporate MBA 2018-19 (ESADE).
Soci-fundador d'un estudi d'ecoinnovació estratègica, autor i investigador vinculat a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB).